Cornellà - CB Salou (83-59)

La part positiva de disputar la fase final de la Lliga Catalana LEB Plata és i serà justament jugar-la perquè permet els de Jesús Muñiz sumar dos partits de nivell abans de l'inici de la fase regular, la setmana vinent. I, després d'una setmana estressant per les destrosses al pavelló municipal, que el CB Salou hagi tingut l'opció de tenir presència a la 'Final Four' ja és una gran notícia.

El Cornellà va ser superior sense discusions: ha disposat d'una pretemporada molt més regular i va acumular més minuts d'entrenament i proves. També va ser molt més solvent que els salouencs des del primer quart, tot i que les semifinals de la competició no van trencar-se fins al tercer període. Un CB Salou que va sortir a pista sense Adrià Aragonès i Ronnie, lesionat i fora del país per motius burocràtics, respectivament. 

CJ Barksdale va ser el màxim anotador dels de la capital de la Costa Daurada amb 12 punts. A l'espera de resoldre dubtes sobre la ubicació de l'equip entre setmana per la manca d'un pavelló òptim a la localitat, la intenció dels clubs és la de desenvolupar a domicili els dos primers compromisos previstos a Salou contra Huesca (12 d'octubre) i Godella (22 d'octubre). Això oferiria més temps a l'Ajuntament a l'hora d'enllestir la substitució del parquet a temps per a l'arrencada territorial d'una LEB Plata que, de totes maneres, es produirà fora i contra el Mollet, dissabte vinent. 

Parcials: 20-15, 21-15, 23-7 i 19-22.