La Copa del Rei no suma punts

Comença l'únic tram important de la temporada, la lliga de Tercera Divisió on el Salou FS vol acostar-se al rendiment òptim del curs passat. Pensar en la Copa del Rei, on l'equip ha accedit a la tercera ronda, seria contraproduent de cara al pas per la pista de l'Andorra, un vell conegut.

Les victòries contra dos rivals de Segona B com el Manresa i el Barceloneta a la Copa del Rei han de ser un al·licient per al Salou Futbol Sala, que obre el ventall de la Tercera Divisió davant l'Andorra i a domicili.

L'eufòria és inevitable arran de l'espectacular nivell mostrat fins ara i durant un estiu preparatori molt curt que ha servit, això sí, per assolir ritme de partits ben aviat. Si els de Manel Hidalgo gestionen bé els èxits matiners, començaran amb bon peu el llarg camí d'una lliga on són els vigents subcampions perquè només va ascendir el primer.

Els de la capital de la Costa Daurada ja van guanyar a Andorra la campanya anterior i va ser, curiosament, ben aviat també perquè aquell 1 a 2 va suposar la segona jornada i la primera com a visitants d'aquell curs.

Amb triomf també a casa per 6 a 4, el Salou FS és teòricament superior a un oponent amb pocs canvis i que va acabar el campionat en la quarta posició per sota. L'Andorra - Salou FS començarà diumenge a les 17 hores.