El CB Salou no té on jugar ni entrenar

El parquet del pavelló Salou Centre ha quedat impracticable i el procés de neteja, adequació, licitació i instal·lació de la nova fusta podria allargar-se setmanes. Reubicar equips és un maldecap per al Patronat d'Esports, però el cas més urgent i sense solució "local" a curt termini és el del sènior del Club Bàsquet Salou.

Amb el pavelló de Ponent també tancat per afectacions arran de la pluja, els de Jesús Muñiz no tenen on entrenar-se avui mateix. La idea és buscar un indret que permeti exercitar-se i competir: això no és senzill.

Els contactes amb Tarragona i Reus, que disposen principalment del Palau d'Esports i el Pavelló Olímpic, no han fructificat, ja que totes dues ciutats al·leguen manca d'hores lliures. El president de l'entitat es mostra crític i demana ajuda.

Aquest dilluns, Santi Benito va desplaçar-se a Madrid per reunir-se amb la resta de conjunts de la LEB Plata. Una alternativa per apaivagar els greuges de la manca de pista és modificar el calendari, que arrenca el 8 d'octubre a Mollet i continua el 12 d'octubre, entre setmana, davant el Huesca. L'acord amb l'oponent per jugar a l'Aragó sembla viable i no es descartaria algun canvi més si el Salou Centre tampoc està operatiu el 22 d'octubre, dia de la visita de l'Horta Godella.

 

Abans de l'obertura de la fase regular, el CB Salou afronta dissabte la 'Final Four' de la Lliga Catalana i després d'un estiu en què no va jugar cap amistós per culpa de les baixes constants.