El Salou FS trenca un altre cop els pronòstics i jugarà la tercera ronda de la Copa del Rei

Espectacular conjunt salouenc, que remunta davant el Barceloneta (3-2), de superior categoria (Segona B), i que s'emporta la segona victòria consecutiva contra rivals, sobre el paper, favorits; i és que anteriorment va fer el mateix davant el Manresa.

Ara toca esperar oponent en la següent ronda, ja que la resta d'eliminatòries conclouran d'aquí a uns dies, dimecres. En qualsevol cas, l'equip de Manel Hidalgo no deixa de sorprendre per la capacitat de plantar cara davant tothom i per l'ímpetu que demostra en cadascuna de les competicions que juga.

Ja va succeir anteriorment, el curs anterior, a Copa Catalunya i quan el Salou FS també va desfer-se de diversos clubs d'alt nivell. Tot plegat quan resta una sola setmana per debutar en lliga, a la Tercera Divisió, a Andorra.

Va començar millor el Barceloneta, un dels candidats a tot de la categoria de bronze; així, l'1 a 0 va situar coll avall el vespre nit al pavelló Salou Centre. Però el pas dels minuts va desencallar el conjunt local que, lentament, va aproximar-se a la porteria contrària. Jordi va fer l'1 a 1, enllestint una acció a pilota aturada. Amb aquest resultat va arribar el temps de descans.

Tot just començar la segona part, els visitants van comptar amb la fortuna del seu cantó, ja que un xut mossegat a mitjà distància va desviar-se accidentalment a les cames d'un defensor del Salou FS (1-2); instants delicats perquè el Barceloneta va sumar una nova aproximació perillosa poc després.

El ritme del partit, però, va canviar des d'aleshores: les ocasions dels salouencs van ser constants tot i que cap d'elles va acabar en gol. El 2-2 va produir-se a través d'una altra acció d'estratègia que culmina ara David. En inferioritat numèrica durant dos minuts per expulsió, el Barceloneta va tancar-se al darrere per evitar el tercer local, que va acabar produint-se ja amb igualtat d'homes sobre la pista i a través d'un contraatac que rubrica Dani.

La recta final va ser de patiment inevitable perquè l'oponent va executar tots els seus atacs sense porter a fi de disposar d'un home més en les transicions. Ara bé, el Salou FS va lligar bé les possibles escletxes per enllestir el passi a la tercera ronda l'any del seu debut a Copa del Rei.