Salou instal·larà 60 pictogrames per a persones amb trastorn de l'espectre autista

Todos en Azul facilitarà que les persones amb trastorn de l'espectre autista i altres discapacitats de Salou puguin entendre millor els espais on es troben.

Aquesta associació, que treballa per a les persones amb TEA i els seus familiars, instal·larà 60 pictogrames en edificis municipals, monuments i parcs de la capital de la Costa Daurada.

Es tracta d'unes imatges senzilles que identifiquen el lloc on es troben i que s'emmarquen en el projecte 'Entiende tu ciudad con pictogramas' de Todos en Azul. La iniciativa ja s'ha implantat a Tarragona i altres punts de la demarcació.

Sopar benefic salou

La proposta s'ha donat a conèixer en la presentació d'un sopar benèfic que durà a terme Todos en Azul al divendres 30 de setembre a l'Hotel Olympus Palace.

Hi haurà plaça per unes 300 persones i tots els beneficis aniran destinats al projecte de creació del Casal de l'Autisme permanent. De moment, l'entitat ja ha recaptat prop de 30.000 euros durant l'últim any i mig per tal d'arribar als 300.000 necessaris per a la materialització del casal.

La gal·la benefica es celebrarà la terrassa Summit de l'hotel i comptarà amb fila zero, perquè aquells qui no puguin assistir tinguin la possibilitat de fer un donatiu.