Salou redueix els delictes un 26% des del 2019

 

youtube.com/watch?v=MLmxTqxruCw

Un 26% menys de delictes a Salou des del 2019. Aquesta xifra és una de les principals conclusions de la Junta de Seguretat celebrada avui a l'ajuntament salouenc. Són dades a tenir en compte, ja que s'ha prescindit dels delictes del primer any de pandèmia.

Així, el període entre l'abril del 2021 i el març del 2022 s'ha comparat amb l'abril del 2019 i el març del 2020, quan va arribar la covid a casa nostra. Els diferents cossos policials destaquen la bona coordinació entre ells que, diuen, ha ajudat a disminuir els delictes; la capital de la Costa Daurada ha viscut una baixada general dels delictes.

Com és habitual, Salou comptarà aquest estiu amb un dispositiu de seguretat especial. Això sí, amb més efectius que els darrers anys, ja que el desplegament dels Mossos d'Esquadra s'incrementarà en 32 agents més i es reforçarà la unitat dels ARRO.

Tot plegat marcat per la gran afluència de turisme. Sumant habitants i visitants, el nombre de persones residents a Salou els estius es dispara. Els principals focus dels cossos policials passaran per l'oci nocturn, les platges i el comerç.