Marc Montagut encapçalarà la candidatura de Centrem a Salou

L’actual regidor d’Urbanisme de Salou, Marc Montagut, es presentarà com a alcaldable a les pròximes municipals fora del paraigua de la coalició liderada per Pere Granados, de la que ha format part els últims mandats. Com va apuntar Tac12, Montagut liderarà la candidatura de Centrem, la nova formació política impulsada per àngels Chacón que vol aspirar a aglutinar el catalanisme moderat. Un espai on Montagut es sent còmode i que li permetrà defensar el seu projecte polític una vegada els seus actuals companys de viatge sembla que puguin buscar altres socis.

La candidatura de Marc Montagut és tot just la segona que presenta Centrem. El nou partit liderat per Chacón, que ha acompanyat Montagut en la seva presentació, té vocació parlamentària, però també és conscient que necessita implantació municipal per créixer.

Montagut assegura que Centrem té una clara vocació municipalista, que busca el benestar de la gent i l’economia productiva. Posa en valor la seva àmplia experiència amb càrrecs de govern i afirma que formarà una llista que tindrà un caràcter.