Salou afegirà 350 noves places d'aparcament aquest estiu

Salou disposarà aquest estiu de 350 places d'aparcament de nova creació per cobrir l'augment de vehicles que arriben a la ciutat en plena temporada turística. Va incrementar-se molt l'estiu passat a causa del visitant de proximitat i es preveu que enguany es mantingui l'alta afluència de cotxes. 

A partir de l'1 de juliol, a l'aparcament de l'avinguda Pompeu Fabra hi podran aparcar un centenar de vehicles més gràcies a l'obertura de la part superior del recinte. A mitjans de mes, a aquestes noves places se'n sumaran 250 més al descampat que hi ha al carrer del Terrer. Es tracta de dues accions provisionals per incrementar les possibilitats d'aparcar a la capital de la Costa Daurada, sobretot, pensant en els mesos d'estiu.

 

ELS NEXT GENERATION FINANÇARAN NOUS APARCAMENTS

L'ampliació de l'aparcament de l'avinguda Pompeu Fabra es consolidarà a finals d'any o inicis del 2023, ja que es tracta d'un dels 5 aparcaments dissuasius que han rebut el finançament d'Europa a través dels Next GenerationL'Ajuntament disposarà de 600.000 euros per als projectes d’aparcaments dissuasius i intel·ligents. Les altres zones d'estacionament s'obriran a l’avinguda de les Pedreres, al carrer Carles Roig, al carrer Barenys i l'avinguda Joan Fuster.