Reobre el 100% de la planta hotelera de Tarragona

El sector hoteler es recupera, a poc a poc, dels estralls de la pandèmia. Aquest pont de Sant Joan és el primer festiu que ha reobert el cent per cent de la planta hotelera de la demarcació. Això és motiu de satisfacció per a la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona, que estima que aquest cap de setmana llarg es clourà amb un 85%, aproximadament, d’ocupació en els seus establiments.

És una bona xifra, segons els seus responsables, ja que tenir totes les habitacions disponibles significa tenir una oferta molt àmplia i això és quelcom difícil d’omplir al complet. El balanç és positiu, la recuperació ja està en marxa i ara el següent repte per assolir és superar les xifres que es van registrar el 2019.

S'ESPERA UN ESTIU DE RÈCORD

El rus és, a hores d’ara, un mercat anul·lat gairebé al cent per cent. En canvi, el britànic torna a copsar gran part de l’oferta turística de la Costa Daurada, malgrat que es preveu poder incrementar aquest públic. Es mantenen les bones xifres de visitants francesos i també nacionals que, durant aquests últims dos anys, han confiat especialment en la nostra demarcació com a destí turístic.

Les previsions de cara a la temporada alta d’estiu són bones i, malgrat que els professionals del sector volen ser prudents, s’espera viure un estiu com els que s’havien vist abans del 2020.