L'Alannia Salou s'estrenarà gairebé al 100% d'ocupació

Últims retocs a l'Alannia Salou de cara a la inauguració del pròxim 1 de juliol. El primer hotel horitzontal de la capital de la Costa Daurada ho té tot gairebé a punt per acollir els hostes.

L'obertura tardana del complex ha provocat que l'empresa hotelera no pogués comptar amb l'ajuda dels turoperadors, però això no ha impedit que s'hagin fet moltes reserves. La companyia preveu acostar-se al ple absolut durant la temporada alta.

Alannia resort salou juny 2022

El complex destaca per l'aposta per la sostenibilitat i l'autosuficiència. Amb espais oberts i agradables on la vegetació és protagonista. Tot plegat, sense oblidar el públic objectiu, que són les famílies. És per això que es programaran activitats d'animació infantil durant tot el dia i per a adults durant el vespre. 

Alannia vol mantenir l'hotel obert durant tot l'any, enfocant la seva oferta als visitants sènior i als turistes esportius. La intenció de l'empresa era obrir al maig, però la conjuntura econòmica ho ha impedit.

L'Alannia Salou comptarà amb 90 mòduls i 360 habitacions que podran acollir fins a 750 persones. El preu per a dues habitacions connectades ronda els 250 euros per nit.