Granados demana més recursos per al turisme sostenible de Salou

L'alcalde de Salou, Pere Granados, considera que els sis milions d'euros que els Next Generation han deixat al municipi són insuficients per finançar projectes clau per a la transformació sostenible com a destí turístic.

El Cap Salou i les zones afectades per l'Eix Cívic són alguns dels punts on més podria canviar la capital de la Costa Daurada durant els anys vinents. Perquè això sigui així, però, l'equip de govern insisteix en la necessitat que els ens supramunicipals reconeguin l'aposta de municipis com Salou per al turisme sostenible.

Eix civic juny 2022

Granados ho ha manifestat en una jornada sobre turisme sostenible organitzada pel Grup Blaumar. La trobada ha comptat amb cinc ponents que han conversat sobre les activitats, estratègies i accions que estan promovent des de les seves respectives àrees.

Tots ells han coincidit que el turisme sostenible serà una de les claus de la qualitat turística i han reconegut la feina que està realitzant l'Ajuntament salouenc.

Des del consistori també han posat l'accent en la necessitat d'aconseguir la sostenibilitat en altres àmbits com el laboral o el de la inclusió.