Jesús Muñiz es queda a casa

La nau del CB Salou no canviarà de patró i Muñiz continuarà com a tècnic de la plantilla d'EBA. Se sent valorat per un equip que creu disposar de la persona idònia per continuar creixent.

Del Jesús Muñiz que aterra en un projecte sense trajectòria a Copa Catalunya el 2016, al que no s'ha mogut de lloc per fregar l'ascens a la LEB Plata. Hi haurà setena temporada del ja històric entrenador amb el Club Bàsquet Salou, un binomi gairebé perfecte que ha progressat curs rere curs amb fases per pujar, ascensos rubricats i derrotes periòdiques útils per valorar el camí completat: Muñiz es queda per guiar la campanya 22-23.

Encara digereixen l'experiència a Gandia i en què el vestidor va fregar la Plata; ara es prenen un lleu descans mentre planifiquen la pròxima campanya on hi haurà, possiblement, canvis minoritaris.

El tècnic i el president no són una estranya parella sinó la perfecta combinació dels valors esportius, la metodologia de treball i, especialment, la humilitat. Si fracassen o triomfen, ho faran junts.I tot va arrencar ja fa sis anys.

Els salouencs van estrenar-se com a participants de la fase d'ascens a Plata i van disputar per primer cop la final de la Lliga Catalana EBA. Temporada per emmarcar i amb il·lusió per repetir i ampliar gestes.