El Salou FS s'atura abans de tancar un curs gairebé perfecte

El Salou FS no competirà aquest cap de setmana per petició de canvi de data del rival. Això provocarà que els dos últims compromisos de la Segona B es disputin dijous vinent i el diumenge 29 de maig, contra el Linyola i l'Olímpic Floresta, respectivament. No jugar de manera imminent és anecdòtic perquè pujar de categoria no és possible i, passi el que passi, el Salou FS acabarà com a subcampió de Tercera.

Fins i tot, el fet de descansar uns dies pot ser beneficiós per a una plantilla exigida al màxim últimament arran de la lluita per pujar i per la dilatada experiència a Copa Catalunya, on va caure als penals de l'eliminatòria de quarts, l'última abans de la 'Final Four'.

El compromís és tan alt que la majoria d'efectius continuen entrenant-se malgrat no tenir partit a curt termini. Hidalgo no té previst introduir excessius canvis en la metodologia de treball perquè la línia de l'actual curs, a grans trets, serà la mateixa de l'any vinent.

Qui no hi és ja és Rubén Castaño, que va acomiadar-se diumenge i amb el gol del l'empat abans d'instal·lar-se a Alemanya per motius laborals.