La segona edició de la Lliga Genuine es tanca amb un excel·lent

El Nàstic ha estat l'amfitrió de la segona edició de la Lliga Genuine que s'ha celebrat al Complex Esportiu Fútbol Salou.

Benvinguts a la segona edició de LaLiga Genuine, formada per 18 equips de primera i segona divisió, els jugadors són persones que tenen una discapacitat intel•lectual de més d’un 33%. L’Ambient, com els dels grans partits, amb unes aficions imparables, sense deixar d’animar ni un segon els seus respectius equips.

I qui ha viscut amb més intensitat aquesta segona fase és el Nàstic que tenia la responsabilitat de jugar a casa seva, acompanyats dels seus. Els grana van fer un bon paper guanyat dos partits contra el Córdoba i el Deportivo i perdent tan sols un partit contra l’Osasuna. Així valoraven els integrants de l’equip tarragoní aquest esdeveniment.

Però en aquesta lliga no hi ha ni perdedors ni vencedors. Tothom hi surt guanyant i el que si que queda per sempre és l’amistat amb altres jugadors i les ganes de continuar treballant i superar-se dia rere dia. Ara, la tercera edició d’aquesta Lliga serà a l’abril a Mallorca.