El Pallejà no guanya a Salou des del 2017

El Salou FS rep un altre equip descendit com ell a Tercera Divisió, un Pallejà que encadena tres derrotes lligueres a la capital de la Costa Daurada.

Del 8-5 de la temporada 2020-2021 al 5-4 de la campanya 2019-2020 i fins al 9-6 de fa tres cursos. Cal anar fins a l'octubre del 2017 per trobar un referent negatiu per als salouencs, que en tot cas viuen una realitat completament diferent pel canvi de categoria, de bona part dels jugadors i de banqueta.

Un present similar al del Pallejà, que ha començat, això sí, molt pitjor amb tan sols sis punts, deu menys que el Salou FS en set jornades.

I atenció a la ratxa perquè els de Manel Hidalgo no perden des de meitats del mes d'octubre, quan ho van fer a casa en l'única ensopegada experimentada fins ara. La regularitat davant l'afició pròpia pot ser el detall que diferenciï ser o no candidat a una part alta dominada pel favorit, el Penya Esplugues, amb 21 punts de 24 possibles

Amb l'única absència d'Unai, que pateix un esquinç, el Salou FS-Pallejà es jugarà a la pista principal del municipi des de les 13 hores d'aquest diumenge.