Futsal Lleida - Salou FS (2-6)

Victòria de prestigi i honor a la pista del líder invicte de la Tercera Divisió, un acabat de baixar de la Segona B com el mateix Salou FS, que avança de manera convincent en el primer tram de curs amb 9 punts de 12 possibles.

La inefectivitat de la derrota contra el Santpedor no podia repetir-se davant el Futsal Lleida perquè, gairebé sempre, qui perdona ho paga, i jugar bé no implicar guanyar. I avui, des de l'inici i fins al final, els de la capital de la Costa Daurada han manat en el marcador.

Aarón, que ha aconseguit dos gols, ha obert la tarda, però els locals han igualat quan portàvem poc menys d'un quart d'hora. Abans del descans, Pol Aragonés ha avançat un altre cop el Salou FS, que ha ampliat l'avantatge amb l'1 a 3 i que no ha sentenciat fins a les acaballes mitjançant Marcos Porqueras, el porter Edu Pàmies, des dels tres pals, i Emilio Utrera.

Queden uns quants partits de la jornada 5 per disputar-se, però el Salou FS és segon amb el mateix balanç que el nou líder de la categoria, també un vell rival de la categoria de bronze, el Penya Esplugues, i amb els mateixos punts que el Futsal Lleida, tercer. El següent compromís de la plantilla dirigida per Manel Hidalgo es disputarà a casa i contra el Comtat d'Urgell (diumenge, 12 hores), al pou de la taula amb zero punts en quatre caps de setmana.