Gala Premi Mañe i Flaquer Nov 2021

Futsal Lleida i Salou FS, duel de descendits

El Salou FS passa per la pista d'un Futsal Lleida que no coneix la derrota després de tres jornades. Els salouencs van caure per primer cop fa uns dies i també acaben de baixar provinents de la Segona B.

Caure per la mínima contra el Santpedor, a casa i generant moltes més ocasions que el rival va ser com una benvinguda a la dura realitat de la Tercera Divisió independentment que el Salou provingui d'una categoria superior: del primer a gairebé l'últim, la igualtat, les sorpreses i la necessitat de no perdonar serà constant, permanent.

Amb sis punts de nou possibles, els de Manel Hidalgo han començat bé el curs i això no canvia per un resultat negatiu puntual. Però, independentment de perdre o no, sap el tècnic que hi ha molts aspectes que poden millorar, no tan sols que la pilota entri, gairebé atzarós.

El Salou FS va perdre 6-0 a Lleida i va empatar (1-1) com a local el curs passat a la categoria de bronze. Els de la Terra Ferma han aplicat canvis per ser més solvents a Tercera i, de moment, el marcador acompanya amb tres victòries i tan sols sis gols rebuts en tres jornades.

Jon podria descansar per sobrecàrrega, Toni encara no entrena i Marc té opcions de debutar aquest dissabte (18 hores) i a domicili.