'Córrer' dins l'aigua

Salou ha acollit l'estrena del Campionat de Catalunya d'"Aqua Beach Trail" i la segona trobada de marxa aquàtica loca l. Prop d'un centenar de participants s'han donat cita a la platja de Llevant.

Sota l'organització del Club Excursionista Salouenc i de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, a banda de la regidoria d'Esports, el torneig inclòs en el Circuit Català de Marxa Aquàtica combina l'activitat dins l'aigua amb la cursa a peu per senders.

S'ha comptat amb dos circuits, un de 3.300 metres, passant per la platja de Llevant, el Camí de Ronda i fins a la platja dels Capellans. I un de llarg, de 7 quilòmetres, que ha arribat fins al final de la Platja Llarga.

Paral·lelament s'ha celebrat, per segon cop, la trobada local de format popular i dirigida, principalment, a tots aquells que no han practicat mai aquest esport.

La modalitat "aqua beach" es tracta de caminar dins un nivell d'aigua situat entre el melic i les axil·les amb o sense cap rem com a element de propulsió. El calendari català visita també altres municipis com Cambrils, Creixell, Castelldefels i Roses.