El Rally renova el recorregut i trasllada el "shakedown" a Riudecanyes

El Rally Catalunya-Costa Daurada tornarà amb canvis després d'un any d'absència. Presenta un recorregut amb modificacions per la prohibició de combinar trams d'asfalt i de terra. Serà tot sobre quitrà i incorpora novetats en cada jornada. Dels 19 trams, 10 seran diferents.

Sortida, tram urbà i podi a Salou

Ja el tret d'inici del dijous 14 d'octubre serà ben diferent perquè no es repetirà aquesta icònica imatge a Emprius. El Shakedown deixa Salou per disputar-se al  Coll de La Teixeta de Riudecanyes. El Rally també acabarà diumenge al municipi del Baix Camp on es disputarà el Power Stage. Salou sí que mantindrà la sortida protocol·lària des del passeig Marítim dijous i el tram urbà per tancar la jornada de dissabte. PortAventura, com és habitual, acollirà els equips i la direcció de la prova. El focus mediàtic també posarà l'ull al passeig marítim de la capital de la Costa Daurada que tornarà a rebre el podi.  

El RACC ha adaptat alguns punts que fins ara havien estat de terra i presenta diversos trams inèdits. Per exemple, s'estrenarà un traçat de gairebé 22 quilòmetres a la Granadella i un de 13,5 a Gavadà. També en la segona etapa hi haurà una variació després del pas per Querol per anar fins a Santes Creus.

La continuïtat a la Costa Daurada, garantida

Serà la 16a edició del mundial a la Costa Daurada i continuarà els pròxims anys. L'organització assegura que no s'ha plantejat un canvi d'ubicació. El rally serà la penúltima prova del mundial i es podrà seguir en directe des de més de 70 països. En concret, el dissabte amb els trams del Montmell i diumenge amb el desenllaç a Riudecanyes.