Salou revalida els segells de qualitat de les platges

Salou dona per començada oficialment la temporada de platges, un any més amb les certificacions de qualitat i amb el servei de socorrisme i salvament ja 100% actiu. Per enguany es compta amb una vintena d'efectius i s'ha previst la campanya com un any normal, esperant una major afluència de banyistes.

El dispositiu es va posar en marxa el 26 de març a la platja de Llevant i s'ha anat desplegant progressivament. Com sempre, vigilaran que no hi hagi incidències ni ofegaments, però, per segon any consecutiu, també controlaran els aforaments. 

A més dels recursos humans, es comptarà també amb altres elements com la nova taula de rescat teledirigida o la cadira amfíbia per facilitar el bany a les persones amb mobilitat reduïda.

D'altra banda, des d'avui també onegen a les platges de Salou les banderes que acrediten la qualitat dels espais. El municipi ha revalidat els seus tres diferents reconeixements de les platges: la bandera blava a Llevant i Capellans, el certificat ambiental ISO 14.001 a totes les platges i el segell de qualitat turística, a les platges urbanes de Ponent i de Llevant.