L'Ajuntament de Salou actuarà si l'oci nocturn incompleix la normativa

A Salou preocupa la imatge que s’ha creat a Navarra i al País Basc arran d’uns joves que han donat positiu després de freqüentar alguns locals d’oci nocturn de la capital de la Costa Daurada. I, hi ha repetició de la jugada, ja que segons tots els informes, els afectats assenyalen sobretot dos locals que ja van ser clausurats l’estiu passat: El Tropical i l’Enjoy. De fet, el primer d’ells ha tancat de moment fins dijous per aquesta causa.

A través d'un comunicat, la discoteca ha informat que estarà tancada fins al 8 de juliol i que ha pres la decisió voluntàriament per minimitzar l'expansió del virus. També ha tancat temporalment el local La Cage Salou. 

A Navarra s’estan fent cribratges massius entre els joves de 17 i 25 anys que han estat recentment a Salou. La majoria de joves afirmen que a la ciutat s’apliquen les mesures de seguretat, però no així a alguns locals de les nits salouenques. L’Ajuntament, per la seva part, assegura que actuarà contra aquells que no compleixin amb la normativa.