Les sis primeres renovacions del CB Salou

Van per feina. Gonzalo Baltà, Marc Morales, Siscu Moreno, Adrià Aragonès, Òscar Ngomo i CJ Barksdale són els sis primers jugadors renovats de cara a la temporada vinent a l'EBA. La intenció del CB Salou és que els canvis a la plantilla siguin mínims. No és descartable que continuï, literalment, tot el grup actual.

El ball de noms comença sempre a la capital de la Costa Daurada, però no pas el canvi de cromos. El CB Salou va ser el primer a lligar el tècnic, Jesús Muñiz, i és també qui inicia la ronda de renovacions d'efectius per a la campanya vinent.

Ni un ni dos, fins a sis jugadors de cop que, oficialment, continuaran al Milà, com a mínim, fins a l'estiu del 2022. El base Gonzalo Baltà va debutar aquí a EBA, afrontarà la tercera temporada i és un dels grans descobriments dels últims anys

L'escorta Marc Morales no es mourà de casa, mitja vida de groc, també a divisions inferiors, i equilibra el bloc donant respir continu a la zona  de creació del joc

L'aler Siscu Moreno, aterrat el 2019 s'ha fet gran a les ordres de Jesús Muñiz.. En la mateixa posició hi ha Adrià Aragonès, de 20 anys, present i futur del CB Salou i del bàsquet de tota la demarcació.

cb salou 1 juny

Foto: Jonay González CB Salou

Per últim, Òscar Ngomo aportarà veterania i màgia, per dins i per fora, i CJ Barksdale serà el pivot estranger que tothom busca a l'estiu i que Salou gaudeix des de fa mitja dècada. Si el projecte funciona, per què canviar?

Els del Tarragonès van quedar-se a un sol triomf de classificar-se per a la fase d'ascens a la LEB Plata i confeccionen el quart projecte consecutiu d'EBA, sempre amb Muñiz com a màxim responsable. La continuïtat és, potser, la base del creixement sense aturada.

Alguns dels efectius no renovats encara romanen fora del territori, en època de vacances: no hi ha pressa i molts d'ells, potser tots, seguiran al pavelló del Milà. Aquesta és la intenció del club, que pretén incorporar almenys un exterior.