CB Salou - Esparreguera (71-72)

Espectacular partit el viscut en directe a TAC12 i entre els dos equips que marquen tendència a la Copa Catalunya de bàsquet. La fortuna va caure del cantó visitant els darrers segons per imepdir que el triomf es quedés a Salou.

Aquesta cistella visitant va impedir que la victòria es quedés a casa, però no pas gaudir del millor partit existent actualment a la primera categoria del bàsquet de Catalunya. El Salou va plantar cara i va demostrar per què és un ferm candidat a l'ascens a la Lliga EBA. Però no va ser possible acabar amb la ratxa victoriosa d'un Esparreguera invicte després d'11 jornades.

Des de l'inici els de Jesús Muñiz van intentar distanciar-se però la solidesa de l'Esparreguera sembla no patir fissures. Així, l'electrònic va reflectir la igualtat màxima al descans i amb empat a 36. A la represa, la tònica va ser idèntica fins al final i amb Barksdale i Eloi Galofré com a principals anotadors del CB Salou, amb 26 i 19 punts, respectivament.

La derrota provoca que el CB Salou empati a la taula amb el Martinenc i a 3 victòries del primer classificat. Ara la Lliga es pren un descans fins al cap de setmana del 13 i el 14 de gener quan els blaus visitaran la pista de l'Artés. El Salou-Esparreguera va poder seguir-se de manera íntegra i en directe a TAC12.

Parcials: 21-18, 15-18, 19-18 i 16-13