Jesús Muñiz es queda al CB Salou

Seguirà a la banqueta del Club Bàsquet Salou la temporada vinent. L'acord entre el tècnic i el president ha estat ràpid i donarà continuïtat a un projecte creixent des de la seva arribada, l'any 2016.

Ningú com ell per seguir encapçalant una idea basquetbolística tant humil com ambiciosa, la del CB Salou a la Lliga EBA. Jesús Muñiz afrontarà la sisena campanya a la capital de la Costa Daurada, dues de Copa Catalunya i quatre de Lliga EBA.

El curs de la COVID no ha frenat l'evolució dels grocs, de menys a més per quedar-se a un sol triomf de la fase per pujar a la LEB Plata. Compta amb el respecte dels jugadors, dels tècnics i de l'esport tarragoní: seguirà, com a mínim, un any més.

cb salou 27 maig

L'entesa entre Muñiz i la presidència és gairebé un pas protocol·lari per completar la resta de deures de l'estiu, pocs perquè es considera que l'actual plantilla és prou sòlida per no deixar de competir des d'aquesta tardor a Salou. Hi haurà retocs, però cap revolució en forma d'altes i baixes.

A les ordres de Jesús Muñiz, el CB Salou s'ha guanyat un lloc dins el bàsquet FEB per primera vegada a la seva història i l'ha consolidat. La pròxima temporada, CB Valls i CBT seran la companyia territorial d'una Lliga EBA formada per tres grups de 12 participants cadascun.