El "playoff" de Salou mourà més d'un miler de persones

La bombolla de la fase per pujar a la LEB Plata arriba a Salou. L'Hotel Olympus Palace, situat al carrer Saragossa, acollirà els vuit clubs participants, jugadors i tècnics inclosos. Amb la complicitat d'uns 40 treballadors, alguns d'ells voluntaris provinents del mateix Club Bàsquet Salou, el "playoff" provocarà la presència de més de mil persones a la capital de la Costa Daurada.

La inversió de l'Ajuntament, que va postular-se com a seu setmanes enrere i en companyia de l'equip local, serà de 24.000 euros; consideren que l'impacte per a l'hostaleria i el turisme serà molt major.

A banda, cada assistent pagarà tres euros per partit. I és que el control d'accés serà exhaustiu: entre esdeveniment i esdeveniment es buidarà el pavelló Salou Centre per reiniciar els accessos fins ocupar els 400 seients disponibles, el 50% de l'aforament total. L'altra seu de la ronda per pujar és València.

SALOU PALACE 12 MAIG

El primer dels partits es jugarà aquest dijous a les 10.30 hores i l'últim, diumenge a les 11 hores. Tres nits d'hotel i la resta de pavellons, a disposició dels participants per exercitar-se durant aquesta setmana. CB Salou i CB Valls van quedar-se a les portes del "playoff", així que Mataró i Mollet seran els únics dos representants catalans. 

No serà el primer cop que el recinte acull una fase final basquetbolística; el darrer cop, el 2018 i a la Copa Catalunya, l'any de l'ascens del conjunt amfitrió.