S'ha guanyat el respecte de tothom

El CB Salou ja no és una novetat, és una realitat del bàsquet FEB. L'eliminació en la final per accedir a la fase per pujar a la LEB Plata no entela el millor any de la història de l'equip i que l'ha deixat a les portes d'un nou ascens. Temps per pair la derrota i també per aixecar-se i seguir el curs vinent.

Els salouencs estan de moda i el seu entrenador, també. Primer perquè van rebentar la classificació amb cinc victòries seguides per deixar enrere dos brots de COVID i segon perquè van guanyar-se la simpatia i l'estima de l'esport local sense estridències.

Caure a Mollet tot i dominar fins a les acaballes i amb polèmica arbitral va ser dur. Però ningú es queixa a Salou, diuen que això també és part de la competició. Ja no serveix de res explicar que jugadors i cos tècnic van fregar un merescut passi a la fase d'ascens a la Plata, que se celebrarà a casa des d'aquest dijous.

cb salou 11 maig

L'entesa entre Muñiz i el president Santi Benito és tan extrema que l'any anterior l'entrenador va renovar per dues temporades: qualsevol canvi de rumb seria inesperat. Encara no és el moment de planificar el futur, però Salou avisa amb el cap ben alt que ho intentarà un altre cop la campanya vinent. Jugar, guanyar i no descartar mai un altre ascens. Al cap i a la fi, fa mitja dècada competien a les territorials.

L'equip preveu continuar amb la feina des de la setmana vinent i quan s'alliberi el pavelló local d'un "playoff" en què tampoc hi haurà el Club Bàsquet Valls, que també va caure en l'últim partit classificatori.