El Salou FS deixa enrere el brot

El Salou FS ha tornat als entrenaments després de patir un brot de coronavirus que va afectar tres jugadors de la primera plantilla. L'equip arrossega dos partits pendents per culpa de l'aturada; el primer d'ells el recuperarà aquest cap de setmana. La permanència a la Segona B és difícil, molt difícil, però els salouencs volen almenys acabar amb bon sabor de boca la temporada.

Tot el grup, inclosos els tres contagiats ja amb l'alta mèdica, preparen el desplaçament d'aquest diumenge a la pista de La Unión Santa Coloma (18 hores), un dels dos compromisos ajornats per culpa de la COVID. La d'aquest dimecres va ser tan sols la segona sessió després de 10 dies de confinament. Molts d'ells no s'han pogut moure d'una habitació i ara cal tenir cura dels esforços físics per aclimatar el cos i evitar riscos.

El conjunt dirigit per Jordi Recasens ha d'afrontar encara vuit jornades de competició, dues més que alguns dels seus rivals, i la permanència segura a la Segona B s'ha allunyat a 14 punts. Ara l'única meta és mostrar un altre cop l'excel·lent nivell previ al brot de coronavirus

Pavel Pérez, concentrat amb la selecció de la República Dominicana, serà baixa de cara a l'enfrontament d'aquest cap de setmana contra La Unión, tres punts per sobre dels salouencs, però amb un partit més disputat.