La salouenca Paola Molet participa per primera vegada a la 080 Barcelona Fashion Week

Acabada de sortir de la carrera i amb tan sols 23 anys la salouenca Paola Molet ha participat per primera vegada a la 080 Barcelona Fashion Week amb la col·lecció ‘Oh l’amour!’, que va començar a idear i confeccionar ara fa quatre mesos. És també la primera sota la seva marca.

Les peces "made in Salou" tenen la característica que són unisex i sorgeixen a partir de la pressió social que s’exerceix al voltant del concepte de l’amor i que volen trencar qualsevol estereotip.

paolamolet

L’impacte de participar en aquesta edició de la 080 és més que considerable, ja que persones involucrades en el món de la moda ja s’han posat en contacte amb ella. La Paola vol fixar part del seu taller definitiu a Salou, la ciutat que l’ha vist créixer i que també l’ha ajudat a produir la seva participació en el certament barceloní.

Tota una carrera per davant que de moment continua exportant les peces d’aquesta col·lecció pel públic general. La carrera de Molet és recent, però amb ja una important trajectòria que avalen diverses publicacions internacionals com Vogue Rússia.