Salou recupera la seva agenda gastronòmica amb la Jornada de l'Arròs

18 establiments s’han adherit a la Jornada Gastronòmica de l’Arròs de Salou. Arriba en moments difícils per al sector, però accions com aquestes representen la llum al final del túnel, recuperant una part de les activitats que es feien abans de la pandèmia. L’objectiu de les jornades és reprendre l’agenda gastronòmica que es va presentar a Madrid a la Fira Internacional de Turisme del 2019 i convertir Salou en un pol d’atracció de la gastronomia de la Costa Daurada.

Aquesta serà la segona jornada després que la pandèmia impossibilités les activitats plantejades el 2020. Tot i això, encara no es podran dur a terme arrossades al passeig marítim, com es va fer a la jornada del 2019. Però en el cas que les mesures ho permetessin, es considerarà fer alguna activitat popular.

Aquesta ha sigut la primera acció que s’ha recuperat del calendari gastronòmic, i s’espera que es pugui celebrar amb petites modificacions ben aviat.

Aquesta jornada gastronòmica es podrà gaudir a partir d’aquest dimecres. Fins al 16 de maig, les cartes d'una vintena de restaurants oferiran al públic plats amb l'arròs com a ingredient estrella.