La renovació del carrer Carles Buïgas de Salou acabarà a mitjan juny

Les obres de renovació del carrer Carles Buïgas de Salou s'endarrereixen per la instal·lació d'un nou col·lector de les aigües pluvials més gran. Les actuacions no acabaran, doncs, aquest mes d'abril i s'allargaran un parell de mesos més.

La transformació del carrer Carles Buïgas de Salou serà una realitat a mitjans de juny. El retard es deu a una modificació del projecte per les demandes del veïnat. Després d'un procés de participació ciutadana, s'ha decidit instal·lar un nou col·lector de les aigües residuals més gran per evitar acumulacions d'aigua els dies de pluja. El govern local ha incidit en la importància de l'opinió dels veïns perquè, més enllà de rentar la cara al carrer, volen que la inversió a Carles Buïgas sigui un revulsiu.

Mentre les obres de Carles Buïgas avancen, ja estan pràcticament enllestides les tasques de la brigada municipal per millorar les voreres de l'avinguda de Cap Salou. La setmana vinent finalitzarà l'adequació dels punts més afectats pel pas del temps i el creixement dels arbres.