El Salou FS no tira la tovallola

Estiraran la temporada tant com sigui possible amb victòries com la de diumenge passat contra el Pallejà, rival directe d'una Segona B en què tan sols se salvaran els cinc millors i en què el millor sisè dels diferents grups també ho aconseguirà.

La fita se situa ara a vuit i quatre punts de distància, respectivament, d'un Salou FS que encadena dos partits sense perdre i que ha incrementat les prestacions de manera notable respecte al primer tram de campanya, marcat per les lesions. Saben que continuar a la categoria de bronze serà molt difícil però, de moment, pas a pas: volen evitar que les aspiracions s'esvaeixin abans de la recta final.

Sergi i Toni són les úniques dues absències per lesió d'una plantilla salouenca que diumenge (19.30 hores) passarà per la pista de La Unión Santa Coloma, a qui pot avançar a la classificació. Mirar més enllà de completar petits reptes seria un error, ja que la salvació continua excessivament lluny quan queden vuit jornades.

La bona notícia de la setmana per als de la capital de la Costa Daurada és que Pavel Pérez podrà jugar el següent compromís després d'endarrerir-se uns dies la seva incorporació al combinat de la República Dominicana. Amb ell disputarà el campionat de la CONCACAF, classificatori per al Mundial de futbol sala.

Foto: Twitter @ClubSalouFS