La construcció del nou resort horitzontal de Salou s'iniciarà els pròxims dies

L'inici de la construcció del nou resort horitzontal a Salou és imminent. L'Ajuntament ja ha concedit la llicència d'obres a la promotora del nou complex, Alannia. El nou hotel, que arrossega un any de retard, espera ara la revisió del projecte executiu.

La construcció del nou resort turístic de Salou començarà en qüestió de dies. Els operaris continuen treballant en els moviments de terres i les excavacions prèvies a l'inici de les obres que ara ja tenen llum verda. La Junta de Govern Local de Salou va concedir divendres a Alannia Salou SL la llicència per la construcció de l'hotel situat en aquests terrenys de l'avinguda Pompeu Fabra, antiga ubicació del càmping La Unión. Aquest dilluns l'empresa promotora del nou complex ha presentat el projecte executiu a l'Ajuntament i els primers treballs per aixecar el resort esperen ara el darrer vist-i-plau de l'administració. 

Alannia disposa actualment d'allotjaments a Miami Platja, l'Hospitalet de l'Infant i dos establiments a Alacant. A Salou hi projecten un nou complex de quatre estrelles que ocuparà una superfície de 2 hectàrees i mitja. El 2022 podria estar operatiu amb un edifici horitzontal com a principal emblema del resort. Així, les instal·lacions pretenen minimitzar l'impacte mediambiental. Des de l'Ajuntament destaquen l'aposta per al turisme familiar i el servei durant tot l'any. 

Les instal·lacions d'Alannia a la capital de la Costa Daurada tindran 360 habitacions amb capacitat per a 700 persones i preveu crear un centenar de llocs de treball.