Esparreguera - CB Salou (83-71)

El CB Salou jugarà a Mollet la final prèvia per accedir a la fase d'ascens a la LEB Plata i el CB Valls rebrà el Mataró. La derrota salouenca a Esparreguera defineix els següents compromisos dels equips del territori, amb els del Tarragonès com a segons i els de l'Alt Camp, des de fa ja dies, com a campions de subgrup.

La derrota dels de Jesús Muñiz contra un Esparreguera que no es jugava res avança la resolució dels encreuaments i descarta un possible duel contra el Llucmajor, fos a casa o a domicili. I és que el CB Salou no depenia d'ell mateix per ser l'amfitrió de la següent ronda competitiva. Descartat ja un possible derbi tarragoní, el CB Valls rebrà el Mataró, segon del grup C-4 (9-3) i no pas el Castelldefels, l'altra opció i oponent durant la lligueta inicial.

Un CB Salou que ha començat malament i lluny de la imatge de les últimes jornades, les que van permetre afrontar el darrer compromís de fase regular amb el passi assegurat amb sis victòries seguides. Els barcelonins, per la seva banda, s'han aferrat a l'orgull per desfer-se d'un dels seus adversaris directes fins ara en la lluita per situar-se a la part alta.

Els 17 punts de Gonzalo Baltà i els 10 rebots d'Òscar Ngomo han sigut els principals registres dels salouencs al sempre difícil pavelló de l'Esparreguera.

Així, l'eliminatòria a partit únic de camí cap a la fase d'ascens a la LEB Plata es disputarà el cap de setmana de l'1 i el 2 de maig: CB Valls-Mataró i Mollet-CB Salou. Els vallencs van guanyar divendres a Igualada el compromís ajornat la setmana anterior per culpa d'un cas de coronavirus a la plantilla dirigida per Oriol Pozo.

Parcials 22-13, 25-20, 24-20 i 12-18.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194553