Llucmajor, Mollet... o CB Valls

Motius més que justificats perquè el Club Bàsquet Salou fregui l'eufòria arran de la classificació per a la segúent ronda de la Lliga EBA. La inesperada derrota d'ahir de l'Esparreguera, únic perseguidor a la taula, garanteix que els de Jesús Muñiz siguin un dels tres millors segons classificats amb accés garantit a l'eliminatòria anterior a la fase d'ascens espanyola

Així, el duel de dissabte justament a Esparreguera no serà a cara o creu, tot i que dictarà si els de la capital de la Costa Daurada són líders de subgrup. És tan sols la tercera campanya de l'entitat en categories estatals.

CB SALOU 14 ABRIL 2

La baralla de possibles oponents és múltiple. Només quatre dels cinc campions de l'EBA jugaran la següent fase a casa i, si ningú falla, el CB Salou serà el cinquè. Perquè això no succeeixi cal que el Llucmajor perdi contra el Roser. Per bàsquet "average", avançar el Valls és virtualment impossible. Així, si el Salou cau a Esparreguera competirà a la pista d'un Mollet invicte.

Si guanya però la resta de la jornada no acompanya, volarà cap a Llucmajor. Si els balears ajuden amb la seva derrota, la ronda  vinent a partit únic creuarà Salou amb Llucmajor i al pavelló del Milà. I encara hi ha una opció més: el derbi al Joana Ballart si el CB Valls ensopega a Igualada. L'Esparreguera-CB Salou començarà dissabte a les 17 hores, a la mateixa hora que el Roser-Llucmajor.

Foto: Jonay González - CB Salou