El CB Salou jugarà la fase d'ascens a LEB Plata

No és matemàtic però només una derrota escandalosa dissabte evitaria que el CB Salou es classifiqui per a la fase d'ascens prèvia de l'EBA. Un èxit sense precedents que s'ha acabat de cuinar avui a Esparreguera, màxim rival dels de Jesús Muñiz i que ha perdut a casa contra un Es Castell (55-83) sense opcions de situar-se entre els millors de la classificació. 

El resultat del partit recuperat aquesta tard4a garanteix que el CB Salou acabi, com a mínim en la segona plaça i com a tercer millor segon de tots els subgrups: els cinc primers es classifiquen, també els tres subcampions amb millors registres. Els salouencs presenten, ara per ara, un "average" de 77 punts d'avantatge respecte al Roser, únic oponent que els podria igualar a la taula si guanya aquest cap de setmana i sempre que el CB Salou perdi a Esparreguera.

En qualsevol cas, sumar a domicili podria facilitar el passi dels de la capital de la Costa Daurada com a líders de subgrup per afrontar la següent fase, a partit únic, el 2 de maig.  Perquè això passi, però, cal que Llucmajor o CB Valls perdin els seus últims partits, ja que el campió amb pitjors números no disposarà del factor pista a favor.