La temporada de platges de Salou comença amb tots els serveis

Coincidint amb la Setmana Santa, Salou ha inaugurat la temporada de platges, que s’allargarà fins a l’últim cap de setmana de novembre. Després de l’experiència de l’estiu passat aquest any, la temporada de platges pot iniciar-se ja amb dutxes, rentapeus o lavabos.

Aquests últims dels 11 mòduls, només 6 estan operatius de moment. Unes instal·lacions que ara fa un any encara tenien molts interrogants sobre el seu ús a causa de la pandèmia. Els visitants també trobaran disponibles les guinguetes amb serveis com el de bar o lloguer de gandules.

rentapeussalou

Un dels aspectes més importants és la desinfecció per això l’Ajuntament neteja de manera intensiva les dutxes i rentapeus cada matí i els lavabos es desinfecten fins a sis vegades cada dia.

Un dels altres serveis que també ja hi ha és el de socorrisme. Tot i que a partir del mes de maig i fins al 30 de setembre, coincidint amb la temporada turística alta, es reforçarà com cada any. Aquest estiu també estaran disponibles els 22 sensors que controlen l’aforament de les diverses platges i cales del municipi. Els visitants podran conèixer en temps real l’ocupació de cada espai.