El CB Salou - SESE, dissabte i en directe a TAC12

Un partit històric per al CB Salou, en ratxa a la Lliga EBA i de camí cap a la seva primera fase d'ascens a la LEB Plata. L'equip no punxa des del gener amb quatre triomfs consecutius i és segon amb un balanç de 7-3. La fase regular s'acabarà el dia 17 a Esparreguera: els cinc campions de subgrup jugaran la fase d'ascens, també els tres millors segons.

Els de la capital de la Costa Daurada depenen d'ells mateixos per ser un dels segons classificats i poden encara acabar com a líders per disposar així del factor camp a la ronda de 1/4. La primera posició, en mans del Martorell, dues victòries per damunt amb una jornada menys per consumir que el CB Salou. El primer pas, el SESE, dissabte i en directe a TAC12.

cb salou 27 febrer

L'anada va acabar amb victòria visitant per 71 a 74 i va començar setmanes abans amb polèmica perquè el SESE no va acceptar la petició d'ajornament del CB Salou, que tot just havia superat dos brots de coronavirus. Va ser la Federació Espanyola qui va imposar el canvi de data.

Gairebé tres mesos després, si el SESE guanya demà a Esparreguera se situarà a una victòria de distància dels de Jesús Muñiz. Si perd, no disposarà d'opcions matemàtiques de disputar el "playoff". Els locals competiran sense els lesionats Adrià Baiget, Adrià Aragonès i Sisco Moreno.

El CB Salou-SESE començarà dissabte a les 17 hores i des de pocs minuts abans el narrarem en directe a TAC12. Si els salouencs superen la fase, acompanyaran el CB Valls en la ronda prèvia a la "Final Four" per pujar a la LEB Plata.