Satisfacció per l'ocupació hotelera d'aquest pont que arriba al 80%

Ocupació d’un 80% per aquest pont als hotels de Salou, la Pineda i Cambrils. Des del sector es mostren satisfets perquè són unes bones dades en comparació als últims anys. Creuen que l’actual situació política catalana no ha afectat a les reserves d’aquests dies, d’un visitant que és majoritàriament nacional.

Enguany els dies del pont cauen millor i han premés a molts agafar-se diversos dies de vacances. Això s’ha notat a les reserves als hotels de Salou, la Pineda i Cambrils que tenen una ocupació per aquests dies d’un 80%. Un Pont però que no està repartit igual, ja que els primers dies han estat més aviat fluixos, però en canvi pel cap de setmana s’espera una plena ocupació. Des del sector es mostren satisfets perquè ho consideren unes bones dades.
Des del sector asseguren que la situació política catalana no ha afectat l’ocupació d’aquest pont, però diuen que han notat més reserves d’última hora. El perfil del turista que ens visita aquests dies són famílies que venen d’arreu de l’estat espanyol i que venen al nostra territori atrets sobretot per Port Aventura.  Dels 87 hotels que formen l’Associaicó Hotalera Cambrils, Salou, la Pineda només han obert aquest pont 17 establiments. Uns hotels que han agut d’aguantar una alta competència amb l’ocupació del Pirineu, gràcies a que moltes estacions d’esquí han pogut obrir algunes pistes.