Sense Mare Nostrum Cup fins al 2022

Caldrà esperar fins a la Setmana Santa del 2022 per reactivar la trobada de futbol base de major prestigi del territori. És la segona edició consecutiva de la Mare Nostrum Cup cancel·lada per la COVID-19. Aquest cop ni tan sols s'ha pogut planificar la proposta per les restriccions de mobilitat i els riscos existents.

El torneig del juny depèn de l'evolució pandèmica i dels atapeïts calendaris futbolístics locals, i la trobada asiàtica és inviable perquè els grans clubs europeus no disposarien de permís per desplaçar-se fins a la Xina. La caiguda per segon cop seguit de la gran proposta esportiva de Salou durant la Setmana Santa suposa la pèrdua de 21.000 pernoctacions hoteleres: 330 equips, 7.000 visitants i un impacte directe sota l'estructura del mateix torneig que oscil·la els tres milions d'euros.

La seu central del Mare Nostrum Cup és el Complex Esportiu Futbol Salou amb la participació d'altres municipis i la feina d'un equip de treball que mou 200 persones. Si la COVID ho permet, el millor futbol del futur tornarà la Setmana Santa del 2022.