SESE - CB Salou (74-77)

Quarta victòria consecutiva dels salouencs, que se situen així en places de possible accés a la fase final d'ascens a la LEB Plata. La remuntada del tercer període permet seguir avançant quan queden tres jornades. 

SESE i CB Salou eren conscients que la d'avui era una de les grans finals de la temporada per a dos equips que aspiren a tot. I les alternances en el marcador han deixat clar que podia haver passat qualsevol cosa. Dels set punts d'avantatge local al descans al parcial de 6-21 en el tercer període per, tot seguit, una reacció barcelonina per capgirar el resultat i que ha impedit celebrar abans d'hora la victòria dels de Jesús Muñiz, encara sense el base lesionat Adrià Baiget. 

El SESE dominava 74-72 a manca d'1:19 fins que un triple de Gonzalo Baltà ha situat el 74-75. Els locals han disposat d'un darrer intent de triple que no ha entrat. Baltà ha signat una tarda excel·lent amb 25 punts, tres rebots i quatre assistències, mentre que Òscar Ngomo ha aconseguit dobles dígits amb 10 punts i 10 rebots.

El partit va ajornar-se el 17 de gener per petició del CB Salou, que acabava de deixar enrere dos brots de coronavirus a la plantilla. El SESE no va acceptar la proposta i finalment va ser la Federació Espanyola de Bàsquet qui va intervenir per ajornar l'enfrontament. 

El CB Salou és segon del subgrup amb un balanç de 6-3 i per darrere del Martorell (7-2). El tercer classificat és l'Esparreguera amb cinc victòries i amb opcions d'igualar amb els de la Costa Daurada perquè ha completat una jornada menys. El següent compromís del CB Salou es jugarà també a domicili, el 28 de març i a la pista de l'Es Castell, el primer botxí del curs.

Parcials: 20-15, 25-23, 6-21 i 23-18

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194518