Ajuts directes per a 137 establiments de Salou

La passada setmana acabava el termini que tenien els establiments salouencs afectats pel tancament entre els mesos d'octubre i desembre per demanar els ajuts directes de 500 euros posats en marxa pel consistori. Es tracta principalment d'establiments de restauració, estètica o esportius entre d'altres, que van veure afectada la seva activitat en plena segona onada de la pandèmia. 

En total han estat 137 els establiments que s'han adherit a la iniciativa i tots els que compleixin els requisits rebran l'ajut, ja que el consistori hi havia destinat una partida inicial de 100.000 euros. Una resposta dels establiments molt ben valorada per un consistori salouenc que ja treballa per a crear nou ajuts directes pels afectats per la tercera onada, que tot just ara comencen a recuperar activitat.

En aquest sentit, des de l'ajuntament també refermen que durant aquest 2021 es treballa per a repetir les tres línies d'ajudes obertes l'any passat en el marc del programa d'ajuts adreçats al teixit comercial per fer front al nou escenari post COVID-19.

Canvia't al 39 a la TDT