Salou activa l'Operació Grèvol per reforçar la seguretat comercial durant les festes nadalenques

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local patrullaran conjuntament la zona més comercial del municipi per evitar furts i altres delictes durant tota la campanya nadalenca.

Un Mosso i un Policia Local comencen la seva ronda informativa pel Carrer Barcelona, el punt de major afluència de visitants i turistes. Parelles com aquesta visitaran cadascun dels establiments de la zona per informar de la iniciativa, resoldre els dubtes dels botiguers i treballadors, i també per evitar les incidències més habituals durant l'època nadalenca. Els delinqüents aprofiten els moments de distracció per cometre furs o induir a l'engany els mateixos comerciants.

Expliquen que l'actuació té un efecte dissuasori i que gràcies a propostes com aquesta els delictes no es disparen significativament durant el Nadal. L'Operació Grèvol es realitza des de fa anys a altres municipis de Catalunya i s'allargarà durant totes les festes. La setmana vinent, la Policia Local de Salou engegarà paral·lelament el patrullatge de proximitat, una tasca similar al Grèvol per reforçar la seguretat del cor comercial de la capital de la Costa Daurada.