Salou rehabilitarà els xalets Fort i Torremar

L'Ajuntament de Salou ha tret a licitació les obres per conservar i rehabilitar dos xalets noucentistes. S'actuarà al xalet Fort de Salou perquè la seva situació és alarmant. De propietat municipal, requereix una solució d'urgència pel seu estat d'abandonament. Per protegir-lo i mantenir-lo l'Ajuntament destinarà gairebé 155.000 euros en una primera fase de rehabilitació. Posteriorment es preveu actuar-hi també a l'interior.

La inversió contempla restaurar la façana i cobertes de l'edifici. Es troba al carrer Barcelona, a tocar de les antigues vies del tren, un indret privilegiat. Tot i que s'ha parlat de diferents alternatives d'ús al llarg dels anys, l'aposta de l'actual govern és destinar-lo a una 'smart office' i un punt d'informació, entre altres.

SALOU 12 FEBRER

A més l'Ajuntament també rehabilitarà el xalet Torremar del passeig Jaume I i que actualment és la seu del Patronat Municipal de Turisme. L'estat de l'edifici no és greu però existeixen esquerdes i filtracions produïdes pel pas del temps. En aquest cas s'hi destinaran més de 100.000 euros. El consistori ja ha tret a licitació les dues obres. Els treballs s'allargaran quatre mesos.

Canvia't al 39 a la TDT