Orgullós CB Salou

El CB Salou ha passat pàgina després d'un inici de 2021 difícil de pair. La victòria de la setmana anterior és el punt final al trauma intern pels dos brots de COVID.

Podem dir que un equip treballa bé, que ha oblidat la mala maror per crisis que no tenen res a veure amb l'esport, fins i tot que ha recuperat el to físic. Però, fins que els resultats no acompanyen és impossible fer net completament. El CB Salou torna a ser el que potser no ha deixat de ser mai, un grup atapeït de talent i d'orgull capaç de superar-se davant les adversitats: i no són frases fetes perquè han deixat enrere dos focus de coronavirus per la porta gran.

cb salou 11 febrer

La contundent victòria contra el líder Martorell és la primera des del 2020, trenca una ratxa de tres derrotes a l'EBA i acaba amb els dubtes físics i mentals d'una plantilla lluny encara del seu millor estat però que torna a creure i a gaudir del bàsquet. No van ser punts en joc, va ser la recuperació de la sempre fràgil estabilitat interna de qualsevol vestidor. Repte superat amb absències importants com les d'Adrià Baiget i Gerard Santiago.

Hem arribat a l'equador de la temporada a la Lliga EBA i els salouencs presenten un balanç de 3-3, a un triomf de distància del possible accés a la fase per pujar. La competició descansarà aquest cap de setmana en una nova finestra de recuperació de duels ajornats. Això suposa que el CB Salou no competirà fins al 21 de febrer quan passarà per la pista d'El Olivar.