Desmunten la sisena planta d'un hotel de Salou que incomplia la normativa urbanística

L'Hotel Golden Salou Costa Daurada està retirant el sisè pis del seu edifici que té a Cap Salou. El planejament urbanístic permet una alçada màxima de cinc plantes als edificis de la zona. Per aquest motiu els tècnics municipals van obrir un expedient per fer complir la normativa. En aquest sisè pis hi havia 5 habitacions que ara s'estan demolint per complir amb els pisos permesos.

Des de l'Ajuntament de Salou asseguren que l'hotel sempre ha tingut voluntat de complir la normativa des que es va detectar el problema. L'establiment turístic està enllestint el més ràpid possible els treballs perquè l'equipament estigui al 100% operatiu durant la temporada, si la pandèmia ho permet.

Aquesta història va començar fa un parell d'anys quan un veí de la zona va comprovar que les obres no coincidien amb la llicència atorgada i va demanar que es tornés als paràmetres inicials, ja que aquesta sisena planta li tapava part de les vistes des del seu habitatge.

Una vegada les obres hagin finalitzat els tècnics municipals tornaran a avaluar l'edifici i conclouran si s'imposa alguna sanció econòmica a l'hotel.