Salou requereix a ADIF que posi ja en marxa l'estació de trens provisional

Fa dies que els operaris ja no treballen en la construcció de l’estació provisional de Salou-PortAventura que ja està del tot enllestida, però encara envoltada de tanques i sense funcionar. L’Ajuntament de Salou està a l’expectativa perquè es posi en marxa en qüestió de dies. De fet ja ha enviat diversos requeriments a RENFE i ADIF.

L'estació provisional arriba un any tard, ja que havia d’estar operativa just quan va entrar en funcionament el tram del Corredor del Mediterrani entre Vandellòs i Tarragona. L'estació del centre del municipi va quedar en desús i el fins ara baixador de PortAventura es va convertir en l’únic punt de connexió ferroviària de Salou.

En paral·lel, ben aviat també s’iniciaran les obres de construcció de la nova estació. El projecte definitiu ja està enllestit i ADIF ja ha finalitzat les expropiacions dels 25.000 m2 de terreny on ha d’anar el nou equipament.

L’inici d’obres estava previst el setembre passat, però la pandèmia va endarrerir els terminis. L’estació definitiva de Salou-PortAventura tindrà un cost de més de 15 milions d’euros.