El CB Salou fitxa l'argentí Iván Catani

Negociació fugaç al CB Salou, enllestida en poques hores, gairebé el temps suficient per gestionar un vol des de l'Argentina i completar el primer dia d'entrenaments amb els grocs. Iván Catani és un jove que pot jugar de '3' i de '4', i que suma experiència a la primera i segona categoria del bàsquet del seu país. Amb 22 anys i d'1,96 metres d'alçadaCatani va conèixer els seus companys i va completar la primera sessió amb ells poques hores després d'aterrar a Salou

Compartirà pis amb Adrià Baiget i ocuparà l'espai existent a pista per la baixa d'Adrià Aragonès, operat de l'esquena i que encara podria romandre alguns mesos allunyat de l'EBACatani ha defensat la samarreta de clubs de la primera fila argentina; crescut a Estudiantes de Bahía Blanca i a Bahiense del Norte, també va jugar per l'Estudiantes de Concordia i el Quimes; fins i tot va gaudir de minuts a la Lliga Sudamericana o la Lliga de Las Américas.

JESUS 22 GENER

Va rebre referències positives del territori a través d'un amic que el coneix.  passaport italià i s'espera que aporti un plus de físic i agressivitat malgrat que demostra tenir bona mà de cara a la cistella. Darrerament va entrenar a l'aire lliure perquè l'estiu de l'hemisferi sud atapeeix els pavellons de campus formatius per al planter. Ara bé, diu Catani que podrà rendir la setmana vinent i a casa contra l'Esparreguera.

L'EBA descansa aquest cap de setmana amb el CB Salou encara recuperant-se del sotrac pels dos brots interns de COVID, que impedeien disposar de tota la plantilla. El duel davant l'Esparreguera es jugarà el 31 de gener.