Molt més que un debutant

L'Es Castell és el següent parany del CB Salou a la Lliga EBA i l'últim com a local del 2020. El conjunt balear no perd com a visitant des del maig del 2019 tot i que ha remodelat la plantilla com a nouvingut de la categoria.

El CB Salou no tancarà ja l'any aquest cap de setmana però sí que s'acomiadarà del seu pavelló a l'espera de recuperar el partit pendent a Martorell. Els de Jesús Muñiz no coneixen la derrota en dos partits, amb un triomf a la capital de la Costa Daurada i un altre fora d'ella. Ara bé, si el programa de partits amaga un oponent especialment enganyós, aquest és el pròxim, un Es Castell que tampoc ha punxat en dues jornades i que barreja joventut i experiència de la mà d'homes com Javier Bulfoni, antic habitual de l'ACB, entre altres jugadors amb experiència a divisions d'alta gamma. CB Salou i Es Castell lideren el subgrup i els balears no cauen a domicili des de fa gairebé un any i mig.

jesus 8 desembre

Els salouencs i el mateix Es Castell són els dos únics participants que no han perdut en cap duel a banda del Martorell, que només n'ha disputat un. El partit es jugarà diumenge a les 11.30 hores, abans de l'habitual, per facilitar la tornada del rival cap a les illes.

El 'factor camp' és, potser, menys rellevant que mai per l'absència de públic: ser regulars a casa pot ser gairebé tan valuós com fora d'ella. Adrià Aragonès és l'única baixa, després d'operar-ses la setmana passada d'una hèrnia discal.

Fotografia: Twitter @CbCastell