Salou donarà ajuts de 500 euros a 200 comerços i empreses del municipi

Els establiments de Salou que no han pogut obrir aquest darrer mes podran obtenir un ajut econòmic. L’ Ajuntament ha decidit convocar una línia d’ajuts inicial de 100.000 mil euros per una totalitat de 200 establiments. Unes subvencions directes per mitigar l’impacte negatiu de la pandèmia i per donar un impuls a reactivar l’activitat econòmica del municipi.

Els establiments que es podran beneficiar dels 500 euros són els centres d’estètiques i bellesa, bars i restaurants, centres esportius i centres educatius no reglats que se’ls ha obligat a tancar en aquesta segona onada de pandèmia. Els establiments hauran d'estar com a mínim oberts fins el 10 de gener i han d’estar al corrent de pagaments amb totes les entitats públiques.

Uns ajuts que complementen altres accions que han engegat des del consistori per impulsar el consum a Salou com els bons de descomptes o la campanya de Nadal. Demanen, però, a la Generalitat més ajudes eficaces per beneficiar al comerç i a la ciutadania en aquest context de crisi sanitària.