Manca encert i temps per recuperar-lo

El Salou FS rep el triple de gols que marca i encara no ha puntuat després de tres jornades a la Segona B. Retrobar l'olfacte ofensiu és qüestió de dies a l'espera de tenir regularitat entre setmana fins ara inexistent.

No han perdut la qualitat però necessiten més minuts de competició per oblidar un inici de temporada ple d'entrebancs per la COVID i per les lesions. La llista de convocats del Salou FS per aquest dissabte inclourà tres jugadors més del planter per compensar les absències de noms importants que continuen a la infermeria. L'atzar ha jugat en contra dels de Quim Manresa i també el calendari perquè els ha fet enfrontar contra tres dels oponents més durs de la Segona B amb una aturada pel mig arran de la pandèmia. Més que mai, és necessari ser pacients.

El Salou FS no ha esgarrapat cap dels nou punts en disputa mentre que el filial del Santa Coloma, conjunt que passarà dissabte per la capital de la Costa Daurada, només n'ha perdut un de quatre: cinc dianes a favor i setze en contra, cal recuperar també la regularitat competitiva.

El partit d'aquest dissabte començarà a les 16.30 hores a i es disputarà al pavelló de Ponent i no pas al del Milà, seu habitual del millor equip de futbol sala de la demarcació.

Canvia't al 39 a la TDT